©  created by180 degrees design + build

oregon street residence

this paradise valley home was transformed from a compartmentalized series of spaces to a free flowing and open plan. A master bedroom and bath addition was organized along a regulation size lap pool offering the bedroom views of the lushly landscaped backyard. The landscape created a garden entry to the house in the front yard, as well as a series of inviting outdoor spaces in the backyard. With the owners being avid entertainers, the program included doubling the size of the kitchen, the addition of a walk-in pantry and an open living and dining room layout. The open floor plan further expands with the incorporation of a series of sliding doors that allows the interior spaces to flow into the backyard, along the lap pool and into the outdoor terraced patio spaces.

category

location

 

sq ft

 

architect

contractor​

 

photos

residential 

paradise valley, arizona

 

 

 

180 degrees | duke + patricia reiter

caron contracting 

 

woodall